Jun 15, 2007

Flash ScriptSemalam, penulis berkesempatan berconference di Yahoo Messenger dengan beberapa orang kenalan yang penulis kenali di dunia maya ini. Bermula dengan topik pelaburan yang penulis langsung tidak faham butir perbualannya sehinggalah topik bertukar pula kepada peristiwa 13 Mei 1969, akhirnya beralih lagi kepada topik sejarah seorang tokoh yang penulis kira hebat. Biarlah rahsia siapa tokoh tersebut.


Berada di kalangan pemikir yang punya cetusan idea bernas membuatkan penulis berasa terlalu kerdil. Penulis sekadar menjadi pemerhati dari turut serta dalam perbualan mereka. Tidak tahu entah dimana penulis bisa mencelah.

Penulis kagum dengan semangat jitu mereka yang tidak pernah mengenal erti putus asa dalam memperjuangkan kebenaran. Meskipun mereka dicemuh, difitnah dan ada kalanya diajak berbalah di gelanggang pergaduhan, mereka tidak pernah gentar menghadapi semua itu. Semoga Allah permudahkan jalan buat mereka. Terima kasih kerana mengajak penulis turut serta dalam conference meski pun penulis banyak diam dari melontarkan perkataan. Lain kali, ajak laa lagi ye.

Okey, kat atas sana ada penulis letakkan flash berunsur nasihat, kalau anda berminat untuk meletakkannya di blog anda, dapatkannya di Friendsterkit.Com.

0 Comment

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.