Oct 13, 2007

Hubungi

Jika anda ingin perkatakan sesuatu, bertanyakan soalan, memberi cadangan dan menulis komentar peribadi, anda dialu²kan untuk menghubungi penulis. senyumkenyit


9 Comment

++wanFaDhilaH++ Thu Sep 18, 08:25:00 AM

salam
eriyza..
terpaksa kasi msg kat cni coz chat box eriyza wan tak leh bkak..hihiihh..ermm thankx yea kaai wan link blog eriyza..wan dungun kat gong pasir.eriyza pun org trg kan?kat mne?

Miques4 Thu Sep 25, 11:20:00 AM

salam..
leh tlg ajar cara bt butang cam kat blog ko x??
~x(

Eriyza Thu Sep 25, 10:11:00 PM

Wsalam miques 4.
Anda bleh rujuk tutorialnya di sini - http://eriyzaqistina.blogspot.com/2008/04/kotak-butang-banner.html

UnGu VioLeT Tue Mar 03, 06:34:00 PM

akak, mcm mane yer klu nak buat kotak yg bg friend yg nak xchange link ngn kite tue.. mcm yg akak bt kat bahagiah friend.. please let me know.. thanks..

Eriyza Tue Mar 03, 10:25:00 PM

Ungu Violet : Tutorialnya ada di http://eriyza.via.my/2008/09/tab-view-untuk-pautan-blog.html

ZelL ThE gReaT ! Sun Mar 29, 12:57:00 PM

Mis, tolong tengok apa masalah kat blog sya ni http://myvoiceeheart.blogspot.com/
1st buat, da ok da, x da masalah, tapi selepas beberapa jam, sya on9 lagi & da jadi mcm ni, tab2 menu (i mean table) yang ltak kat tepi sebelah kanan, da ltak kat bawah, npa tu erk? ada masalah ngn code2 tertentu ka?
sorry ler, ganggu jek ! harap miss ada jawapan dia, thnx.. salam :)

Eriyza Sun Mar 29, 03:05:00 PM

Zell The Great : Mungkin kamu dah ubah kod tanpa kamu sedari sbb tuh laa pentingnya download full template sebelum mengedit.

MyIkhtiar Wed Dec 16, 12:01:00 PM

Salam..
Saya nak tanya.. kenapa bila saya update blog. Bila saya tengok link list dekat blog kawan2 saya.. semuanya tak update.

Maksud saya.. klu sy update artikel.. tp link list URL saya dekat blog lain.. still x b;ubah.. tau x camne nak configure balik?

Eriyza Thu Dec 17, 10:03:00 AM

MyIkhtiar : Wsalam. Biasanya ia terjadi kalo anda menukar pautan blog. Cthnya dr blogspot kepada wordpress dn sebagainya. Kalo camtuh kena suh kengkawan ubah pautan blog anda di blog mereka untuk membolehkan feed blog anda kembali spt biasa.

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.