Jul 15, 2008

Kalendar


Satu lagi widget kalendar yang penulis kira menarik untuk dikongsi bersama para pembaca dan bloggers yang lain. Kalendar ini amat ringkas dan sesuai untuk anda yang gemarkan sesuatu yang bersahaja. Anda boleh mengubah tema, warna teks malah boleh meletakkan gambar latar belakang mengikut citarasa anda sendiri.


Jika anda berhasrat untuk menggunapakai kalendar ini, anda boleh mendapatkannya di Yourminis. Selamat mencuba.

3 Comment

cHeRyNa PiReS Wed Jul 16, 04:32:00 AM

wahh...kaler pas pulak dah blog nieh...aku takleh view sbb takde flash pc kat sini...lawa ke kalendar tuh? takde calendar yg tak pakai flash ke?

cHeRyNa PiReS Wed Jul 16, 04:33:00 AM

wahh...kaler pas pulak dah blog nieh...aku takleh view sbb takde flash pc kat sini...lawa ke kalendar tuh? takde calendar yg tak pakai flash ke?

Eriyza Wed Jul 16, 09:29:00 AM

Kalendar tuh simple je Cheryna.
Saje jek tuko cat umah. :)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.