Nov 30, 2008

Teks Flip


Tahun lepas, penulis pernah menulis tentang tulisan terbalik atau lebih dikenali sebagai teks flip. Kali ini penulis juga membuat topik yang sama tetapi laman web yang diperkenalkan ini lebih menarik berbanding yang terdahulu. Rasanya penulis tidak perlu mengulas panjang tentang topik ini. jelir


Jom buat teks terbalik di Flip Title. pokpok

5 Comment

19zim Sun Nov 30, 04:39:00 PM

Kalau letak kat blog 19zim, boleh kuar same cam yang dier tebalikkan ke?

Latest blog Ole-ole dari @LiYaNNuaR

Rjuna Sun Nov 30, 05:02:00 PM

Sangat kool lah tool ni aku dah test kat twitter tadi menjadi 8-}

Eriyza Sun Nov 30, 06:11:00 PM

19zim : Bawak serai dalam perahu, kena terai baru tahu. :)

Rjuna : Oklah tuh. :D

myadlan Wed Dec 10, 11:07:00 AM

ala.. tapi takleh pakai tulisan besar la. sume tulisan kecik je boleh..

Eriyza Wed Dec 10, 05:40:00 PM

Myadlan : Agaknya x seswai tuk tulisan besar sbb tuh depa x wat kot. :D

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.