Dec 14, 2008

Eriyza Emofrog Emotikon

fso1fs03fs07fs09fs10fs12fs16fs18fs19fs28fs29fs31

Penulis mencari smiley katak yang comel. Setelah menjumpainya di laman web Deviantart, tiba² tergerak di hati penulis untuk membuat emotikon menggunakan smiley katak ini. Justeru, penulis mencuba kod smiley yang dibuat oleh Bloggertipstricks, penulis mengedit kod tersebut untuk disesuaikan dengan smiley ini. Ini adalah percubaan pertama penulis untuk membuat emotikon sendiri. fs31


Penulis menamakan emotikon pertama penulis ini sebagai Eriyza EmoFrog. Untuk memuatturunnya, anda klik saja Eriyza Emofrog. Bagi bloggers yang baru kali pertama ingin menggunakan emotikon, anda boleh rujuk cara penggunaannya di sini. Penulis berjaya menggunakannya di blog ini. Penulis berharap anda dapat memberikan maklum balas samada emotikon ini berjaya digunakan atau sebaliknya. Tinggalkan komen ya. Terima kasih. fs15

13 Comment

Zann Sun Dec 14, 08:40:00 PM

wahhh.. kiut :D thx ya!

Eriyza Sun Dec 14, 09:58:00 PM

Zann : Dapat muatturun tak?? :8:

asm Mon Dec 15, 12:26:00 AM

very smart your blog more knowledge is for good for bloggerss.thanks

deennasour Mon Dec 15, 04:46:00 AM

kiut gile

Eriyza Mon Dec 15, 09:03:00 AM

Asm : Semoga ia bermanfaat wat seme. :)

Deennasour : Terima kasih. :D

Idayu Mon Dec 15, 11:33:00 PM

wah bagusla..thanks ye.

Eriyza Tue Dec 16, 09:44:00 AM

Idayu : Sama². :1:

iEn Tue Dec 16, 02:49:00 PM

ramai gila emoticon skarang.. uhuhu comel2

Eriyza Tue Dec 16, 03:50:00 PM

Ien : Wat tuk suka² je. :6:

~JuNnIE~ Thu Mar 05, 12:04:00 PM

salam...time kasih eriyza..cute emoticon tu...nak tanyer ble..camner eriyza wat emoticon tu erk??
julie dah search kat devianart gak..banyak emoticons cute tp xtau camner nak install dlm blog...

Eriyza Fri Mar 06, 12:02:00 AM

Junnie : Wsalam. Sama². Skrg nih sy takleh guna Firefox sbb pc poblem, jd tak dapat nak view kod dia. Lain kali sy kongsi yer.

eida~fatiha Sun May 24, 08:49:00 PM

;)

Eriyza Mon May 25, 10:02:00 AM

Eida-Fatiha : ;))

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.