Jan 21, 2009

Goodbye's The Saddest Word




Hanya linangan airmata yang mampu meluahkan ekspressi perasaan penulis di kala video ini diputarkan. Hanya insan² seperti Zariel, Kamezaim dan Adry yang bisa menyelami perasaan penulis. Mungkin anda yang telah kehilangan ibu seperti kami juga boleh mendalami rasa itu. Video ini penulis persembahkan untuk anda semua. nangih


Kasih sayang penulis pada Ummi kekal abadi selamanya. cium
Al-Fatihah untuk arwah Hajah Zaliha Binti Abdullah. doa

3 Comment

ateh... Wed Jan 21, 04:43:00 PM

best la cerita cina kat ats tu..nak tanye ni..mcm mane hek klu kite nak reply je komen kat blog kite..maksud ateh..lepas dia komen kite terus reply bawah komen dia..

Eriyza Wed Jan 21, 06:30:00 PM

Ateh : Kena pasang commentluv tuk blogger kalo nak reply terus pada komen tersebut tp x ramai bloggers guna. Kalo x silap sy kena guna form komen lain. :)

Suhaila Thu Jan 22, 09:27:00 PM

huhuhu...
suhaila tak boleh dengar citer cietr sedeh nie...
suhaila faham.
mudahan kak eriyza dapat tempoh segalanyer dengan tabah...
tuhan itu Maha Penyanyang, ada hikmah di sebalik kejadian...
sebak rasanyer...

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.