Mar 19, 2009

Enjin Pencarian Bercirikan Islam


Penulis mahu memperkenalkan sebuah laman web pencarian yang bercirikan Islam. Seumpama enjin pencarian yang lain juga, laman web ini menyediakan beberapa kategori antaranya Web, Images, Audio, Video, News dan banyak lagi. Sama seperti enjin pencarian terkenal iaitu Google dan Yahoo, ia juga menyediakan perkhidmatan email percuma.


Justeru, anda perlu mencuba sendiri enjin pencarian Alwahy untuk mendapatkan gambaran jelas. Lagi pula, enjin pencarian ini memuatkan banyak bahan yang berkaitan dengan Islam.

Brought To You By : Eriyza


12 Comment

Mira Fri Mar 20, 02:01:00 PM

tq.. very useful search engine

AHMADSUFI6177 Fri Mar 20, 02:34:00 PM

bagus engine ni.. kalo gini xyah risau la terbuka laman2 web bahaya.. hehe

Eriyza Fri Mar 20, 02:40:00 PM

Mira : Sesama. :)

Eriyza Fri Mar 20, 02:42:00 PM

AhmadSufi6177 : Aha, web nih bleh dijadikan alternatif tuk mencari sesuatu. :)

KhairiL's Fri Mar 20, 02:59:00 PM

akan mencuba sesuatu yg baru

thnx ya

umar_skyscooter Fri Mar 20, 03:20:00 PM

aslk eriyza,erm nak requet tutorial sikit leh x?aku ade pegi kat satu web ni,name web ni ialah wowzio.com,n aku nak amik widget die,yang traffic.macam feedjit tu,tapi die kena hantar email kite kat web tu,cmner nak buat erk?

myadlan Fri Mar 20, 03:46:00 PM

style jugak alwahy ni. search siap ada thumbnail lagi.. hehe

Eriyza Fri Mar 20, 11:11:00 PM

Khairil's : Selamat mencuba.

Eriyza Fri Mar 20, 11:15:00 PM

Umar Skyscooter : Anto email kat invite [@] wowzio [dot] com. Pastuh tunggu laa email dr dorang.

Eriyza Fri Mar 20, 11:16:00 PM

Myadlan : Aha. Tuh pendekatan yg depa guna. :)

menteil Tue Mar 24, 10:47:00 AM

oh.. baru tau nie.. thanks..

Eriyza Tue Mar 24, 11:29:00 AM

Menteil : Sesama. :)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.