Jun 27, 2009

Gantikan Nama Dengan Avatar


Penulis ketawa besar apabila melihat wajah rakan² bloggers apabila nama samaran mereka ditukar di dalam avatar berbentuk hitam putih. Bayangkan nama samaran yang begitu menarik bertukar menjadi avatar yang sangat kelakar.


Ampun maaf dari penulis buat rakan² seperti Daus, Zai dan Anarm yang penulis gunakan nama mereka sebagai model untuk avatar ini. Wah, popular kamu semua di blog ini. Agaknya kalau semua avatar ini tersedia sebagai plugin avatar Wordpress, ada orang mahu guna tak?? Kalau anda mahu tahu bagaimana rupa anda selepas nama ditukar kepada avatar, silalah berkunjung ke laman sesawang Turn Your Name Into a Face.

10 Comment

D@U$™ Sat Jun 27, 01:52:00 PM

ahahaha...
handsomenyer daus...

Eriyza Sat Jun 27, 02:22:00 PM

D@U$™ : Mmg hensem pun. :)

Ummi Hanie Sat Jun 27, 03:32:00 PM

salam Eriyza..

hehe mmg lawak bangat avatr2 itu..sy pun x sabar nk tgk ape rupe avatar sy pulak!

zai Sat Jun 27, 03:47:00 PM

hehe..saye nye xler buruk sgt..
msih dlm keadaan macho lg..ehem2.. :D

AKURO SAN Sat Jun 27, 06:18:00 PM

hehe... kelakar...
letak nama pompuan, kuar avatar lelaki, letak nama lelaki, kuar avatar pompuan... huhu..
:D

Eriyza Sat Jun 27, 07:12:00 PM

Ummi Hanie : Wsalam. Avatar awak tentu kiut.

zai : Aha, macho tetap macho walopun sekadar avatar. Kekeke!!!

Eriyza Sat Jun 27, 07:43:00 PM

AKURO SAN : Agaknya depa keliru nama dan avatar yg seswai tuk lelaki dan pompuan.

Iznie Mon Jun 29, 10:57:00 PM

wah...
comel la....
nak try gak la...
thnks kak eriyza...
:D

Naz Tue Jun 30, 03:36:00 AM

saya baru tau ni... tq ya tuan rumah... :)

Eriyza Tue Jun 30, 11:36:00 AM

Iznie : Sesama.

Naz : Ok. Sesama.

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.