Jul 1, 2009

Senarai Blog Komputer Dalam Bahasa Melayu



Blog picisan milik penulis ini telah dimasukkan dalam Senarai Blog Komputer Dalam Bahasa Melayu tulisan Sembang Komputer. Penulis sengaja menulis tentang berita ini agak lewat kerana terasa begitu kerdil apabila disenaraikan setanding dengan blog² lain yang lebih gah.


Antara blog² lain yang tersenarai sebagai blog komputer dalam Bahasa Melayu ialah :-










Untuk melihat blog² komputer lain yang disenaraikan, anda boleh merujuk Senarai Blog Komputer Dalam Bahasa Melayu. Terima kasih kepada tuan punya blog yang sudi menyenaraikan blog penulis di dalam topik tersebut. Penulis sangat menghargainya.

8 Comment

Bat Wed Jul 01, 01:09:00 AM

Terima kasih sebab senaraikan infomalaya dot com. Blog picisan? Tak adalah, blog ni kan ada dalam senarai feedmalaya.com =D

Eriyza Wed Jul 01, 10:06:00 AM

Bat : Sama². Camno plak blog ni bleh tesenarai kat feedmalaya.com eh??

ZelL ThE gReaT ! ™ Wed Jul 01, 12:50:00 PM

info yg bagus, thnx ms :)

Eriyza Wed Jul 01, 03:01:00 PM

ZelL ThE gReaT ! ™ : Sesama.

*shay* Wed Jul 01, 03:47:00 PM

caya lah blog eriyza pun tersenarai gak la...

Eriyza Wed Jul 01, 10:49:00 PM

*shay* : Aha, tak sangka plak.

myadlan Sun Jul 12, 05:41:00 PM

tahniah. tersenarai dalam senarai tu. teruskan menulis!

Eriyza Mon Jul 13, 10:48:00 AM

myadlan : Terima kasih.

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.