Jan 2, 2010

Keputusan Carian Tentang Eriyza Di Google


Tahun baru 2010 penulis mulakan dengan carian nama samaran diri sendiri di Google. Pada mulanya penulis tidaklah mengharapkan carian tersebut akan menemukan keputusan yang bagus. Akan tetapi hal sebaliknya pula yang berlaku. Belumpun sempat penulis menghabiskan perkataan yang ditaip, sudah terpampang nama penulis dengan jumlah hasil carian yang agak besar.


Seperti yang anda dapat lihat, carian untuk eriyza menghasilkan 36,100 keputusan manakala eriyza.via.my pula sebanyak 27,300 carian berjaya dijejak. Sesuatu yang diluar jangkaan penulis. Bagaimana pula keputusan hasil carian untuk nama samaran atau blog anda di Google?? Marilah kongsi bersama penulis di sini.

Iklan : Topik ke 787, kombinasi nombor yang penulis suka.

10 Comment

iEn Sun Jan 03, 12:05:00 AM

usaha+gigih = hasilnya mmg berbaloi-baloi. :D

This is .... Sun Jan 03, 12:36:00 PM

tahniah!

Eriyza Sun Jan 03, 01:10:00 PM

iEn : Takmo habaq kaa carian tuk hang plak??

rojakStory Sun Jan 03, 01:18:00 PM

kita lebih kurang byk la.
amoi 27 900 ;)

Eriyza Sun Jan 03, 02:05:00 PM

This Is..... : Terima kasih.

Eriyza Sun Jan 03, 02:09:00 PM

rojakStory : Owh, kita seketapi laa erkkk.
Hehehe!!!

amdang81 Sun Jan 03, 04:52:00 PM

test carian amdang81 tadi. Boleh tahan gak!! Tak sangka melebihi eriyza! Heheheh. Apapun, selaku anak murid, tak leh la buat sombong dengan cikgu..

iEn Sun Jan 03, 05:36:00 PM

sejak tukar id muncet, kene start dr zero la balek. Lain la kalau still pakai ien247 tu hehe.


p/s: just wondering napa blog cik eriyza lambat skit nak loading eyh.. sebelum pakai template ni, loading laju ja :D

Eriyza Mon Jan 04, 12:08:00 PM

amdang81 : Blog politik mmg byk carian. :)

Eriyza Mon Jan 04, 12:12:00 PM

iEn : Lambat eh?? Berat kot dgn segala macam mak nenek yg disumbat dlm nih. Hehehe!!!

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.