Jan 11, 2010

Nasi Berlauk Kicap


Topik ini ditulis dari telefon bimbit Nokia 5800Xpress Music. Semestinya ia adalah percubaan live blogging. Hari ini menu penulis ialah nasi berlaukkan kicap, ikan goreng dan cili. Rasanya sangat sedap. Ianya mengimbau zaman kanak-kanak penulis dulu. Adakah anda juga gemar makan nasi berlaukkan kicap sewaktu anda kecil dahulu??

10 Comment

mie Mon Jan 11, 03:54:00 PM

wah!!!
walaupun simple tp nmpak sedap....
tambah cili tu...
merah menyala...
hehehee

Rjuna Mon Jan 11, 04:24:00 PM

wow henpon baru ker kak eriyza hoho, kalau lauk kicap mesti ada telur mata or dadar, baru masyuk

poziabb Mon Jan 11, 04:29:00 PM

Nokia 5800Xpress Music; cam best jer! Tak mahal ke? Kalaulah ada, tak la duk depan PC jer tuk update blog...
ps; jual enset ke leni? sapa yg bungkuh nasi lemak? ho33

Amirul Faiz Abd. Razak Mon Jan 11, 04:32:00 PM

Wahh... nasi berlaok kicap yang sedapp... :D

http://menderas.blogspot.com

Eriyza Mon Jan 11, 11:26:00 PM

mie : Cili tuh nk kasik pedas, baru meletup.

Eriyza Mon Jan 11, 11:27:00 PM

Rjuna : Henpon dah lama laa tp jrg jer wat live blogging. Hehehe!!!

Eriyza Mon Jan 11, 11:28:00 PM

poziabb : Kalo trade in, takler mahal sgt. Dok niaga henpon laa, maseh jugak bungkus nasik lemak.

Eriyza Mon Jan 11, 11:29:00 PM

Amirul Faiz Abd. Razak : Memang sedap.

amoi Tue Jan 12, 12:49:00 AM

bila dah besar gini kan, amoi rasa nak muntah je makan kicap dengan nasi walaupun masa kecik-kecik dulu punya suke nasi kicap tu. people change right?

Eriyza Tue Jan 12, 11:55:00 AM

amoi : Aha, ada sesetgh org berubah tp sy maseh menggemarinya. Seronok juga makan nasi berlaukkan kicap sekali sekala.

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.