Mar 29, 2010

Tepung Kapur Dari Dapur


Anda pernah makan kuih warna coklat bersalut nyiur (kelapa) parut?? Di sini, kuih ini dipanggil tepung kapur manakala nama saintifiknya yang diterima pakai di seluruh Malaysia tidak pula penulis ketahui. Penulis menikmati kuih ini pagi tadi. Anda mahu resipinya?? Owhhh, penulis belum belajar lagi cara² untuk membuatnya! Jadi, anda tanya pakcik Google sahaja. Ya, ini adalah pos live blogging kerana gambar ini penulis siarkan terus dari Nokia milik penulis. Anda nak belajar buat pos live blogging??

0 Comment

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.