Apr 10, 2011

Dealmates Menawarkan Ipad 2 Secara Percuma


Ramai orang maklum iPad2 sudah pun masuk ke pasaran Malaysia. Malangnya, rakyat marhaen macam kita kurang kemampuan untuk memilikinya. Tahukah anda bahawa Dealmates sedang menawarkan Apple iPad 2 16GB WiFi secara percuma. Sekali lagi diulangi... PERCUMA. Anda hanya perlu mendaftar dan mendapatkan sijil (certificate) untuk menyertainya.

Cara² mendaftar sangatlah mudah.

1. Register di Dealmates.com atau gunakan sahaja akaun Facebook.

2. Klik Today’s Deal Be One of the First in Malaysia to Own an iPad 2! RM0 for a Chance to Win the Stunning iPad 2 16GB WiFi Worth RM2799!

3. Klik BUY > Your Purchase > Total Price RM 0.00 > Proceed to payment > Congratulations!

Certificate anda akan dihantar melalui email yang didaftarkan. Semak pemenang pertandingan pada 18 April. Mana tahu, anda betuah kali ini.

Peraduan ini akan berakhir 5 hari lagi. Tunggu apa lagi, daftarlah sekarang.

3 Comment

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] Mon Apr 11, 11:26:00 AM

Salam singgah ...kena buat pembelian dulu lah ye baru berpeluang nak menag ipad..

Eriyza Mon Apr 11, 11:53:00 AM

@[p@kcikLie] : [ mamaDiana]
Wsalam. Aha, klik je tulisan Buy tu. Takkan kena bayaran sbb dia dah bagi diskaun 100%. Selamat mencuba.

iEn Mon Apr 11, 12:05:00 PM

selamat mencuba bagi yg mencuba hehe

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.