Jul 6, 2011

Wordless Wednesday #04

Pictures Taken From My Nokia


Maksud Wordless Wednesday - Setiap hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan semuanya.

10 Comment

Hans Wed Jul 06, 02:55:00 AM

hahahahah
fail budak nih
semua salah
ekekekke

Wordless Wednesday #5

QaRr JaliL Wed Jul 06, 02:58:00 AM

hahaha..jwpn apakah?

3# wordless wednesday

HasNah Kawaii Wed Jul 06, 08:18:00 AM

Hahaha.. yg no tu betul plak

Eriyza Wed Jul 06, 10:30:00 AM

@Hans
Tu yg geram sgt, main hentam je letak jawapan.

Eriyza Wed Jul 06, 10:30:00 AM

@QaRr JaliL
Jawapan x pk panjang.

Eriyza Wed Jul 06, 10:31:00 AM

@HasNah Kawaii
Aha, masa ni lum tanda buku lg.

Cik Domo Wed Jul 06, 11:22:00 AM

adoiii...pening kepala nak tanda..ngeh3x

Wordless Wednesday #3

Eriyza Wed Jul 06, 12:42:00 PM

@Cik Domo
Bukan pening tapi asek gelak jak.
Hehehe!

pCL [p@kcikLie] Wed Jul 06, 02:40:00 PM

jadi cikgu ni best bila tgk ragam budak2...cmne kita dulu2 ek??

Eriyza Wed Jul 06, 02:46:00 PM

@pCL [p@kcikLie]
Dedolu cikgu kita pun dok gelak sakan gak dgn jawapan 'bernas' yg kita tulih. :p

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.