Jul 13, 2011

Wordless Wednesday #05

Pictures Taken From My Nokia


Maksud Wordless Wednesday - Setiap hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan semuanya.

14 Comment

QaRr JaliL Wed Jul 13, 01:20:00 AM

haha..ayah menebas kereta ;D

4# wordless wednesday

Hans Wed Jul 13, 02:24:00 AM

hahahahaha
alangkah indahnya jika wang boleh DIBIYAK
hahahahaha

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-6.html

peep Wed Jul 13, 07:07:00 AM

camne la boleh ade 'y' tuhh. :P

aq noor Wed Jul 13, 08:23:00 AM

biyak duit? kalau bole dh ramai yg kaye..

Adam Idris Wed Jul 13, 11:17:00 AM

menebas kereta
membiak wang?

x kena tempat, hahaha and spelling pun salah
dia typo xpe, jangan spelling salah time tulis, hehe

Eriyza Wed Jul 13, 01:14:00 PM

@QaRr JaliL
Ntah macam mana nak tebas.

Eriyza Wed Jul 13, 01:15:00 PM

@Hans
Aha, memang indah! =)

Eriyza Wed Jul 13, 01:16:00 PM

@peep
Peminat Stacy kot... terlebey sudah! :p

Eriyza Wed Jul 13, 01:17:00 PM

@aq noor
Tu laa, takyah serabut soal duwet, bleh belanja sesuka hati. :D

Eriyza Wed Jul 13, 01:18:00 PM

@Adam Idris
Budak ini ada masalah pemahaman, dah puas 'basuh', asek salah gak.

Dr. Mahyuddin Wed Jul 13, 06:58:00 PM

ooo macam ni ke buat post wordless wednesday? Baru faham...

Eriyza Wed Jul 13, 11:31:00 PM

@Dr. Mahyuddin
Kalo ikutkan, letak gambo jak, dok payah tulih apa². Biar gambo je yg
menceritakan semenya. =)

ame elms ! Thu Jul 14, 03:06:00 AM

haiyooo . macam ne menebas kereta itu ? HAHA .

Eriyza Thu Jul 14, 12:00:00 PM

@ame elms !
Cam menebas lalang gak. Gagaga! =)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.