Jul 27, 2011

Wordless Wednesday #07

Pictures Taken From My Nokia


Maksud Wordless Wednesday - Setiap hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan semuanya.

12 Comment

Noorul Amera Adnan Wed Jul 27, 01:31:00 AM

wahh cikgu mana yg ajar nie. jom singgah tgk #ww saya: teka nama

Hans Wed Jul 27, 02:34:00 AM

pening kepala la cikgu nak menanda
hahahaha
dipanjat tu

-iXxOrE- Wed Jul 27, 03:06:00 AM

ahahahaha!!lawak!

Eriyza Wed Jul 27, 10:51:00 AM

@Noorul Amera Adnan
Cekgu bagi perkataan jak, depa yg wat ayat seniri. =)

Eriyza Wed Jul 27, 10:53:00 AM

@Hans
Macam biasa laa, cekgu gelak dulu baru laa menanda. Hehehe! :D

Eriyza Wed Jul 27, 10:54:00 AM

@-iXxOrE-
Lagi lawak dari ni pun ada. :p

Shalina Samsudin Wed Jul 27, 11:12:00 AM

panjat sampai lebam..HAHA :D

mr_mrs mikko Wed Jul 27, 11:20:00 AM

hahaha,..
x tbayang kalo anak monyet dipanjat..hahaha
keslahan meletak imbuhan ni..
cceeeeaaa, aku pun tetiba jadi guru bm, pdhl ajar sains. hahaha

Eriyza Wed Jul 27, 11:54:00 AM

@Shalina Samsudin
Aha, panjat jangan tak panjat. :D

Eriyza Wed Jul 27, 11:55:00 AM

@mr_mrs mikko
Cekgu, bleh laa rekues ngajo atau relief kelas BM plak pasni. =)

QaRr JaliL Wed Jul 27, 12:52:00 PM

ayah die yang panjat oleh monyet..eh apakah?!

Eriyza Wed Jul 27, 01:15:00 PM

@QaRr JaliL
Eh bukan, ayah monyet yang memanjat anak monyet dan anak monyetlah yang dipanjat oleh ayahnya itu. =)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.