May 4, 2007

Camera Digital Menjadi Handphone


Rancangan awal nak beli camera digital tapi bila dah sampai ke tempat yang dituju benda yang dibeli ialah handphone. Camno bleh betuko dari camera digital ke handphone nih?? Oleh kerana plan betuko saat akhir, penulis lupa nak suruh minah cina tuh pindahkan nombo tepon yang ada dalam henpon ke sim card. Abeh laa ilang nombo yang ada lam henpon tuh. Huhuhu! Camna penulis nak cari balik kalo minah cina tuh dah delete seme benda lam henpon tuh.

Sahabat² sekalian, tulung sms semula nombo kalian ke nombo 012 9625007. Penulis minta mahap laa sebab cuai sehingga menyebabkan nombo henpon korang ilang. Pasnih penulis kena simpan nombo tepon korang lam buku, takleh harapkan henpon semata². Hehehe!!!

1 Comment

bantai Sat May 12, 07:54:00 AM

biasanya dia tak delete apa2 yg ada dalam hp tu... selagi tak dijual kepada org lain

try la tengok kalau dpt

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.