Jul 20, 2008

Hanya Ingin Kau Tahu




Terlalu banyak topik menarik yang ada di dalam simpanan penulis untuk dikongsi bersama pembaca blog ini tetapi penulis tidak mempunyai perasaan (mood) untuk menulis tentangnya. Justeru, penulis akan membiarkan blog ini bersawang tanpa entri terkini. Penulis mahu bercuti seketika meskipun penulis pernah berhasrat untuk berhenti menulis di blog ini.


Repvblik - Hanya Ingin Kau Tahu

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku

ow wooo wo wo wo

Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku

ow wooo wo wo wo wo wo wo wo wo

8 Comment

cHeRyNa PiReS Mon Jul 21, 09:38:00 PM

waahh...majuk ke eriy?tibe2 nak brenti tulih blog plak...

Eriyza Mon Jul 21, 10:08:00 PM

Malas nak menulis laa Cheryna.
Nak rilek² baca blog orang len plak. :)

Mohd Kamal Tue Jul 22, 09:32:00 PM

Kalau mcm tu u jadi pengkritik utk blog i. Tima Kacih coz 'landing' kat Tengok Sana Sini'

Eriyza Tue Jul 22, 10:06:00 PM

Jadi pengkritik blog??
Lum layak lagik nak kritik
hasil karya org len. Huhuhu!!! :)

naznah Wed Jul 30, 10:41:00 AM

salam...hie...nice to meet u...
http://besuti.blogspot.com/

Eriyza Wed Jul 30, 10:51:00 AM

Wsalam Naznah.
Nice to meet you too. ;)

naznah Wed Jul 30, 11:57:00 AM

nak kritik bleh..tapi biar berasas..x kira baru atau lama..kalau dah lama asyik merapu tanpa fakta x guna gak ka....

Eriyza Thu Jul 31, 10:30:00 AM

Naznah, penulis kurang pandai laa bab² mengkritik. Hehehe!!! :(

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.