Aug 13, 2008

Anugerah Kreatif Blogger


Wow! Setelah sekian lama berkecimpung dalam arena blog, baru kali ini penulis mendapat anugerah dari seorang rakan baru dan sahabat lama. Mereka ialah Tengok Sana Sini dan Cheryna yang secara kebetulannya telah memberikan anugerah yang sama bagi kategori Kreatif Blogger. Penulis mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka kerana sudi memberikan penghargaan itu buat penulis.


Ucapan berangan penulis
Terima kasih kepada para bloggers dan pembaca yang sering berkunjung ke blog picisan ini. Dengan sokongan anda, blog ini terus gah di persada maya.

It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees

Seterusnya blog ini akan memberikan anugerah Kreatif Blog kepada bloggers² berikut :-

1. Dekan
2. Honey
3. Lepak
4. Tinta Lughahwi
5. Zalin

Tahniah kepada para penerima anugerah.

6 Comment

TSS Wed Aug 13, 10:52:00 PM

Sapa le seru nama "Tengok Sana Sini" kat sini..??

Eriyza Wed Aug 13, 11:18:00 PM

Kuseru kot TSS. ;))

cHeRyNa PiReS Thu Aug 14, 12:23:00 AM

waaaa....dpt award yek....lawala blog nieh kat blog aku...dr awal lagik aku dok bayang blog nieh ngan award tuh:D

Eriyza Thu Aug 14, 11:14:00 AM

Tengkiu Cik Cheryna.
Lain tahun bagi laa lagik. =))

Hawra Sat Aug 16, 01:17:00 AM

wah...tak sangka saya....He he he (gelak orang gila glamor)

TQ wan...tak sangka lak wan ingat kita bila dapat award ni...terharu you! ;;)

Eriyza Sat Aug 16, 01:18:00 PM

Akak Zalin (Hawra), sbb blog akak kreatif laa maka anugerah ini dihadiahkan. Sebab musabab lain ialah sy sangat suka sama Hawra. Rasa nak cubit² jerk dak comey tuh. Hehehe!!! :-*

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.