Dec 19, 2008

Jom Lempar Kasut Pada Bush


Insiden mengaibkan yang berlaku ke atas Presiden Amerika Syarikat, George W Bushuk telah dieksploitasikan oleh pihak tertentu dengan mencipta permainan terbaru diberi nama Sock and Awe. Permainan ini juga berasaskan kejadian itu iaitu pemain perlu melempar kasut kepada Bush sama seperti yang dilakukan oleh wartawan Iraq, Muntadhar al-Zeidi. ihikhik


Penulis sendiri seronok dengan permainan ini. Jika anda juga teruja untuk 'membalas dendam' terhadap pemimpin yang bakal bersara Januari 2009 ini, jangan segan silu untuk melempar kasut kepadanya di Sock and Awe. menari


Muntadhar al-Zeidi melempar kasut kepada George W Bush.


7 Comment

shay Mon Dec 22, 02:38:00 PM

eriyza nak tanya sikit, macam mana nak buat emoticon kat komen ni, tadi tengok kat tutorial tak ada pun...

atau shay terlepas pandang...

Eriyza Mon Dec 22, 11:28:00 PM

Shay : Sy tak wat lagi tutorial ttg emotikon pada kotak komen. :)

shay Tue Dec 23, 02:18:00 PM

shay shay ada jumpa emoticon ni, dah buat pun dalam blog shay, tapi kenapa dia tak tunjuk macam kat blog ni yerk... tapi emoticon tu ada... boleh lihat di blog shay http://shayluvu.blogspot.com

shay Tue Dec 23, 02:48:00 PM

awak sorry yerk emoticon tu dah ok dah... time kasih... :3:

Eriyza Tue Dec 23, 06:11:00 PM

Shay : Ok. :)

D@U$ Sat Feb 28, 01:26:00 PM

salam...
Daus ingatkan kak Eriy ni stail serius selalu tapi ada jugak lawak di sebalik tulisan Kak Eriy.
contoh: George w. Bushuk...
abah dan ma ketawa terbahak2 baca topik ni...
cmner nk wat tulisan yg ada garis kat tengah tu..
bushuk tu jadik bush... "uk" tu Kak Eriy potong...
Kalau x paham..contact daus yek kat borak2purple.

Eriyza Sun Mar 01, 01:19:00 PM

Daus : Alamak malu laa pakcik ngan makcik gelakkan akak. Hehehe!!!

Cara nak wat tulisan tu :-

George W Bush<strike>uk</strike>

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.