Feb 19, 2009

Cari Ikon Dengan Iconlook


Ikon² yang menarik kadangkala membantu mencantikkan lagi penampilan sesebuah blog. Justeru, jika anda sedang mencari ikon² pelbagai saiz, maka anda patut menghabiskan bacaan pada topik ini.


Ikon² yang terdapat di dalam laman web ini ditawarkan di dalam tujuh saiz. Dari saiz sekecil 12x12 sehinggalah 128x128. Jadi, anda boleh memilih saiz yang sesuai untuk digunakan di dalam blog anda. Layari Iconlook untuk mendapatkan ikon² yang cantik.

8 Comment

Capt Arlizam G4 Fri Feb 20, 12:47:00 AM

ok terima kasih...

Eriyza Fri Feb 20, 10:06:00 AM

Capt Arlizam G4 : Sama². :)

@LiYaNNuaR Fri Feb 20, 01:14:00 PM

thanks for sharing... selalu sya carik kat glitter graphic aje...

Eriyza Fri Feb 20, 02:10:00 PM

AliyaAnnuar : Aha, byk web tuk ikon. Kita pakat² kongsi eh. :)

D@U$ Fri Feb 20, 03:43:00 PM

Tq sis coz sudi kongsi, btul kata Sis Liya tu..
Daus pun cari Kat Glitter Graffic jek..
nasib baek ad info.
one more... Daus nk tnya cket ni, cmne ekk nk buat Copyright kat template..mcm sis buat tu, ada tulis follow me dan nama2 kat ctu..kredit mcm tu..Harap dapt bantu yek..

Eriyza Sat Feb 21, 03:09:00 PM

Daus : Sama². :)

menteil Sun Feb 22, 03:38:00 AM

hehe.. dulu suka la kumpul icon nie..
skang nie cam malas plak..
ape pun thanks..

Eriyza Sun Feb 22, 09:58:00 AM

Menteil : Okey. :D

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.