Apr 7, 2009

Ujian Menaip Malaysia

55 perkataan


Anda rasa anda sudah menaip dengan pantas?? Agaknya di dalam masa seminit berapa perkataan yang dapat anda taip dan berapa banyak pula kesalahan yang anda lakukan?? Tidak pasti bukan?? Ayuh, cuba saja tahap kepantasan anda menaip di laman web ini.


Namun, ia tidak dapat mengukur dengan tepat tahap kepantasan jari jemari mungil anda menaip, tetapi sekurang²nya dapatlah dijadikan sedikit panduan. Anda boleh mencubanya di Malaysian Typing Speedtest.

10 Comment

Cik Amoi Tue Apr 07, 11:45:00 PM

aku dh penah dh test
berpeluh la gak aku nak taip..haha

Eriyza Wed Apr 08, 11:08:00 AM

Cik Amoi : Bape score hang dapat eh?? :)

iEn Wed Apr 08, 03:35:00 PM

penah gark test.. cam owang giler aku dibueknye hehe!

Eriyza Thu Apr 09, 11:26:00 AM

Ien : Benda nih tuk suka² jer. :)

@LiYaNNuaR Thu Apr 09, 05:44:00 PM

dpt 68 p.s.m aje...

Eriyza Thu Apr 09, 10:32:00 PM

AliyaAnnuar : Hebat tuh. :D

Cik Amoi Fri Apr 10, 04:03:00 PM

tak ingat dah score dia
dalam 44 perkataan seminit kot sebab amoi asyik typo je..hihi

M.Amirul Aiman @ aemantaslim @ محمد اميرالايمان Fri Apr 10, 08:43:00 PM

wow, dasatnya...saya baru takat 36 perkataan

Eriyza Fri Apr 10, 10:34:00 PM

Cik Amoi : Kira okey laa sbb setiap kali kita taip, akan berubah gak keputusannya. :)

Eriyza Fri Apr 10, 10:35:00 PM

M. Amirul Aiman : Takper dik. Usaha lagi ye. ;)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.