May 12, 2009

And Want You Know


Kolaborasi antara Se7en, Anson Hu dan Liu Xiang membuatkan lagu ini menarik. Siapa sangka Liu Xiang, atlit lumba lari berpagar yang sentiasa cemerlang di padang boleh menyanyi sebaik itu. Anson Hu merupakan antara penyanyi tersohor di China. Se7en pula tidak perlu diperkenalkan lagi kerana penyanyi ini popular di kalangan penggemar lagu dan drama Korea.

Se7en, Anson Hu & Liu Xiang - And Want You Know

Liu Xiang:
yang guang xia wo xun zhao jie zou
Ho tai qi tou
zhui qiu na zi you

Anson Hu:
mei yi ci hu han zhe jia you
tu ran xian ji hou
hui shou de nu hou
Hey you pin bo shi wei shen mo li you
Just tell me the reason you feel
shen li bu ke qiang qiu
and want you know

SE7EN:
hey you I never want you say you quit baby
wo zhi dao zi xin shi ying de mo zhou
jiu suan die dao ye bu fang shou

Together:
and want you know
run forever to be the winner
and you know what to do just to
and want you know
run foever to be the winner
and you know what to do just to do
and want you know

* shui neng qiang wo men zuo you
su du shi meng xiang de zhui qiu
bu guan cheng gong yu fou
and want you know *

Repeat *
(Repeat whole song)

Lalalalalala..
bu guang cheng gong yu fou
and want you know


Jom layan.

4 Comment

xuen adyla Tue May 12, 02:33:00 PM

lagu ni best giler

Eriyza Tue May 12, 03:02:00 PM

Xuen Adyla : Tak sangka minat lagu Cina gak.

D@U$™ Tue May 12, 05:26:00 PM

best wooo...
Kak nak request ni...
cmne nak buat bilangan komen yg ada.
tapi nak yg ada image, dalam bentuk kreatif...
macam wordpress punya.
contoh:
KASIH IBU ABADI DI KALBU 35 KOMEN

Dalam bentuk kotak dialog tu...

Eriyza Tue May 12, 10:30:00 PM

Daus : Tak tau plak. Lum penah blajo.

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.