Jan 10, 2011

Chat Facebook Di Yahoo Messenger 11


Sudah agak lama penulis tidak bercerita tentang Yahoo Messenger di blog ini. Bagi kaki² chat di Facebook yang masih aktif menggunakan Yahoo Messenger, ini berita baik untuk anda. Versi terbaru Yahoo Messenger 11 Beta kini berintegrasi dengan Facebook. Dengan kata lain, anda dapat berchatting dengan rakan Facebook anda hanya melalui Yahoo Messenger.

Best tak?? Bukan itu sahaja, anda juga boleh mengupdate status terbaru anda di YM lalu terus terpampang di Facebook anda. Ada banyak lagi penambahan fungsi² yang menarik perlu anda terokai sendiri. Selamat mendownload Yahoo Messenger 11. Rasai keseronokannya.

6 Comment

syzwnsrwk Sun Mar 13, 07:42:00 PM

tq. info sgt berguna =D

Eriyza Mon Mar 14, 11:57:00 AM

@syzwnsrwk
Cubalah. :)

cik zaza Mon May 23, 01:44:00 PM

thanks for sharing. rasanya macam ni lebih baik. chat kat ym terus.

Eriyza Mon May 23, 10:51:00 PM

@cik zaza
Sesama. Selamat mencuba :)

Umar Faruq Sat Aug 06, 02:24:00 PM

sebenarnya fungsi ni dah lama dibuat oleh Digsby.. cube cari.. dulu aku guna Digsby.. hehe.. btw, nice info.. baru aku tau skrg YM pun akan jadi pengganti Digsby aku.. hehe..

Eriyza Sun Aug 07, 12:22:00 AM

@Umar Faruq
Pasni bleh cuba chat dgn rerakan FB kat YM plak. =)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.