Jun 29, 2011

Wordless Wednesday #03

Pictures Taken From My Nokia


Maksud Wordless Wednesday - Setiap hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan semuanya.

12 Comment

sniffa93_aznil4eva Wed Jun 29, 02:15:00 AM

hehe. beranak pun boleh..

Cursefinger Wed Jun 29, 02:18:00 AM

haha! memberanakkanku... byk sangat dengar istilah beranak dari melahirkan ni. :)

Entri baru! >> Wordless Wednesday #2

QaRr JaliL Wed Jun 29, 02:45:00 AM

haha..memberanakkan :P

Dauspozi Wed Jun 29, 08:51:00 AM

Hahaha... Kelakar, karangan sape ni kak Eriy?..

Latest Post: Wordless Wednesday #3 - Setahun Sudah

Eriyza Wed Jun 29, 10:56:00 AM

@sniffa93_aznil4eva
Lebih sesuai ditulis bersalin.

Eriyza Wed Jun 29, 10:59:00 AM

@Cursefinger
Biasa laa bebudak, bahasa percakapan tu laa yang jadi bahasa tulisan mereka. :D

Eriyza Wed Jun 29, 11:01:00 AM

@QaRr JaliL
Memberanakkan tepaksa diejas kepada melahirkan. :)

Eriyza Wed Jun 29, 11:03:00 AM

@Dauspozi
Anak didik.

Hans Wed Jun 29, 12:21:00 PM

hahahhaha
yang lain dah sedap dah
tiba2 sampai part
memberanakkan tak tahan tu
ekekekek

Wordless Wednesday #4

Cik Domo Wed Jun 29, 12:46:00 PM

uih, karangan menarik ni...
penggunaan bahasa yang diluar jangakaan..
keh3 =)

Latest Entry: Wordless Wednesday #2

Eriyza Wed Jun 29, 07:39:00 PM

@Hans
Puisi bebudak, kira oklah. :D

Eriyza Wed Jun 29, 07:40:00 PM

@Cik Domo
Bukan karangan, puisi yg tak berapa puitis. Gagaga! :)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.