Aug 17, 2011

Wordless Wednesday #10


Pictures Taken From My Nokia


Maksud Wordless Wednesday - Setiap hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan semuanya.

9 Comment

hana Wed Aug 17, 12:40:00 AM

budak2 nye ayat la tu..
hehhe

Wan Pai Wed Aug 17, 12:56:00 AM

Maybe ayat budak tu tak salah, ade je ampaian bawah rumah kalau kat kampung.. :P

Wordless Wednesday

-iXxOrE- Wed Aug 17, 01:29:00 AM

ahahaha..dah dya sidai baju dya kat bawah rumah..hehehe..naif kan kanak2!!kelakar jugak kdg2!!

SyazwanSarawak Wed Aug 17, 01:58:00 AM

pun boleh jemur bawah rumah >XD

Hans Wed Aug 17, 02:19:00 AM

hahahaha...bawah rumah...hahahaa

QaRr JaliL Wed Aug 17, 01:39:00 PM

bawah rumah? kat ne tu..haha

Fadzmie Mohamad Wed Aug 17, 01:41:00 PM

Mungkin ampaian dia kat bawah rumah kot. Haha.

Kotak Mancis / S_Basri Thu Aug 18, 12:22:00 PM

hahhahhaa... biasa la tu budak2 mengarang(jom klik)

ame elms ! Fri Aug 19, 04:17:00 AM

mungkin di rumah anak kecil itu , baju nya di jemur di bawah rumah . kannn ?

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.