Nov 10, 2008

Wanita











Lagu dendangan Datuk Siti Nurhaliza yang berjudul Wanita. Jom kita layan jiwang berlumut. Lagu ini juga didedikasikan kepada wanita² yang mengunjungi, membaca dan memberi komen di blog ini. Hidup wanita. love


Semoga kalian terhibur dengan alunan lunak suara si penyanyi. menari

11 Comment

cHeRyNa PiReS Mon Nov 10, 03:25:00 PM

okehla lagu nieh...tp terlalu feminin...tak brape gemar:D

Eriyza Mon Nov 10, 03:35:00 PM

Cheryna : Tak kira, nak dedikasi gak lagu nih kat hang. So, hang kena terima dgn senyuman. ;))

myadlan Mon Nov 10, 07:13:00 PM

untuk wanita je? laki takde ke?

Eriyza Mon Nov 10, 08:47:00 PM

Myadlan : Pasnih sy dedikasi lagu tuk pelawat lelaki plak ya. Hehehe!!! ;)

Adry Tue Nov 11, 09:45:00 AM

walaupun aku lelaki... tapi aku suka dengar lagu ni.. best... dah memang suara siti sedap.. huhu

Eriyza Tue Nov 11, 07:50:00 PM

Adry : Baguslah kalo awak suka lagu ni.
Layankan saja ya. :)

@LiYaNNuaR Tue Nov 11, 08:46:00 PM

tq Eriyza... tsentuh hati kewanitaanku ini... cewahhh... jiwang bkarat sudahhh...

Eriyza Tue Nov 11, 09:01:00 PM

AliyaAnnuar : Awak berjiwa lembut. Hehehe!!! :)

FarAhANi Thu Nov 27, 11:21:00 AM

Ohhh..
Sukanya aku dengan lagu yang berjudul wanita ini..
JIKA AKU SUDAH DEWASA,AKU JUGA DIGELAR WANITA.

FarAhANi Thu Nov 27, 11:22:00 AM

:D

Eriyza Fri Nov 28, 02:24:00 PM

Farahani : Semoga anda menjadi wanita solehah. :)

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.