Mar 14, 2009

Norman Tendang Memey


Versi Norman Hakim

Selepas George W Bushuk dijadikan bahan permainan lontaran kasut buruk, kini tiba pula giliran artis kontroversi tahun lalu iaitu Norman Peguam Hakim dan juga pasangan khalwatnya iaitu Memey Suhaiza. Mereka telah dijadikan boneka di dalam permainan tendang dan terbang lalu jatuh ke padang ini.


Bagi sesiapa yang sememangnya geram dengan mereka berdua ini, anda bolehlah melepaskan perasaan dendam kesumat yang berada di lubuk hati dengan menendang mereka sejauh mungkin.


Versi Memey Suhaiza


10 Comment

D@U$ Sun Mar 15, 08:59:00 AM

Eriyza: akak, daus ada jugak game ni tp x la sekontrover-c mcm ni...hahaha
nama game tu ahli sihir daus.
akak x nak buat yang akak punya kew?
daus nak try main ni...

Eriyza Sun Mar 15, 10:24:00 AM

Daus : Akak tak minat djadikan game tp suka jer men game tendang menendang nih. Hehehe!!! :D

(¯`·._.·*~yana~*·._.·´¯)' Sun Mar 15, 11:42:00 AM

yes, sy dpt high score...haha, puas ati den!

ngeee~

Eriyza Sun Mar 15, 11:52:00 AM

Yana : Hehehe!!! Tendang lagi sampai lenguh kaki. :)

@LiYaNNuaR Sun Mar 15, 05:52:00 PM

mcm dah ado skrg nih... hehehe

Eriyza Sun Mar 15, 08:58:00 PM

AliyaAnnuar : Aha, gitoo ler. :)

D i a n A z w a Mon Mar 16, 03:41:00 PM

Salam...


hikhik...
kelakau lak game neh..
:P

Eriyza Mon Mar 16, 10:25:00 PM

Dian Azwa : Wsalam.
Memang kelako. Hehehe!!!

Aimar Fri May 29, 01:13:00 AM

153886.. boleh beat ke? ;;)

Eriyza Sat May 30, 04:47:00 PM

Aimar : Bagi awak menang jer laa.

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.