Aug 21, 2009

Cantikkan Gambar Dengan Pic Treat


Adakalanya gambar yang diambil kelihatan kusam, nampak kesan jerawat, ada tanda merah pada mata dan lain² lagi. Justeru, ia tidak menarik untuk dimasukkan ke dalam blog. Kini, anda boleh membuang benda² yang tidak digemari itu dengan mudah.


Anda masuk ke laman sesawang PicTreat. Pilih gambar anda dan muatnaik gambar tersebut. Anda tidak perlu mendaftar, gunakan perkhidmatan percuma dengan gembira.

Tarikh Untuk Diingati : 20/08/2009 - Nokia 5800

6 Comment

Anarm Fri Aug 21, 10:18:00 PM

nape x dpt bukak web tu?
ni ade 1 lg web yg jenis mcm tu gak kot..
http://www.improveyourimages.com/
cuba laa.. hensem gak gmbr yg die cantikkan..
hehee..

Eriyza Fri Aug 21, 11:03:00 PM

Anarm : Tq Anarm. Nanti cheq tulih pasal web tuh plak.

ezany Mon Aug 24, 05:14:00 PM

ala.. tak nmpk natural la nnt.. hehe.. tp berguna gak.. sbb ade pic yg sy amek tetiba ade kaler merah kat mata.. aduss..

Eriyza Mon Aug 24, 10:14:00 PM

@ezany : Guna bila perlu jer. Hehehe!!! :)

::AnEp:: Mon Sep 14, 06:49:00 PM

thnx sbb berkongsi ngn semua..nice entry..nk cube ler edit gmbar..hehe

Eriyza Mon Sep 14, 10:19:00 PM

::AnEp:: : Sesama. Selamat mencuba.

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.