Sep 9, 2009

Teknik Gambar Menarik Di Photofunia


Mari kita bermain dengan gambar melalui teknik² yang hebat. Ada pelbagai teknik fotografi yang boleh anda pilih untuk disesuaikan dengan gambar kegemaran anda. Dalam topik kali ini penulis cuma memilih dua jenis teknik iaitu gambar di dalam album dan gambar sedang dibakar sebagai contoh kepada anda.



Laman sesawang Photofunia menyediakan lebih kurang 119 teknik gambar yang cukup cantik. Anda pasti teruja untuk meletakkan gambar anda di dalam pelbagai teknik yang berlainan. Menariknya, setelah anda siap mengedit gambar, ada beberapa pilihan diberi sama ada anda mahu Save to disk, Save as avatar, Publish, Save to print atau Send as postcard. Tunggu apa lagi?? Cubalah sekarang.

Iklan : 090909 = tarikh yang cukup cantik.

6 Comment

Jane Wed Sep 09, 03:33:00 AM

bile ckp psl photofunia ni,teringat mse aktif dgn tagged dlu..mcm2 photo dr photofunia jane letak dlm tagged..hehe..member yg blm tau siap tanye mcm mane jane leh jadi model pic yg terpampang kt bangunanla n mane2 je..sng2 je diorg tertipu..hehe..lucu btul..

ezany Wed Sep 09, 03:40:00 AM

macam menarik jer.. tenkiu 4 sharing..

Eriyza Wed Sep 09, 04:02:00 PM

Jane : Wah, tetibe je jadik glemer.

Eriyza Wed Sep 09, 04:04:00 PM

ezany : Mmg menarik. Sesama.

[a.m.o.i] ™ Thu Sep 10, 07:03:00 PM

suke yg gbr bakar tu. sesuai utk memlepaskan geram pada gbr bekas kekasih =))

Eriyza Thu Sep 10, 11:56:00 PM

[a.m.o.i] ™ : Aha, mmg seswai sgt. ;))

Post a Comment

Gunakan tatabahasa yang betul sewaktu menulis komentar agar mudah difahami oleh penulis. Terima kasih. :-)

Sila ambil perhatian perkara² berikut :-

1. Tinggalkan nama dan url blog atau laman web anda.
2. HTML tag seperti <b>, <i>, <a> boleh digunakan.
3. Sila berhemah di dalam berbahasa.